VONCK deco   02/582.07.77   info@vonckdeco.be


Frans Van der Steenstraat 2/C

1750 Lennik

Vonck deco is een onderdeel van de firma Vonck en is gespecialiseerd in de inrichting en decoratie van woningen en burelen even als in de plaatsing van stores.

Dank zij een 40 jarige ervaring kunnen wij een professionele dienstverlening bieden aan onze klanten en partners.

Wij geven u deskundige raadgeving om tot de beste oplossing te komen.

De kwaliteit van onze producten gecombineerd met een verzorgde plaatsing garanderen jarenlange voldoening.

U kan de stores zelf plaatsen, sommige stores kunnen zonder gaten geplaatst worden. We hebben ook stores die op oplaadbare akku’s of met zonne-energie werken.

FR

DE PRIJS

Onze prijzenstructuur en geoptimaliseerde beheerskosten laten ons toe competitieve prijzen en een uitstekende prijs/waarde verhouding aan te bieden.


DE KWALITEIT

Onze ervaring en kennis van de markt heeft ons in staat gesteld de beste producten uit te kiezen en aan te bieden, zodat wij gerust zijn uw voldoening voor jaren te waarborgen.


HET VERTROUWEN

Samen met u bespreken we uw behoeften en bekijken we de meest geschikte oplossing, daarna maken een gedetailleerde offerte op van de afgesproken diensten en producten.


DE PLAATSINGSDIENST

Onze plaatsingsdienst maakt met u een afspraak. De naverkoopdienst helpt u in geval van oplossingen en wijzigingen.


ONLINE KOPEN MET FYSISCHE WINKEL

Als u de folies  en stores zelf wil installeren, kan u deze via onze webshop kopen. We helpen u graag met het kiezen van het best passende professioneel product en geven uitleg voor de zelfplaatsing. U kan altijd afhalen in de winkel

4 redenen om voor ons te kiezen

Vakspecialist tot uw dienst